Dnes má meniny Vendelín

20.10.2006 Celý región

Vendelín je príčinlivý Mužské meno Vendelín je odvodené z nemeckého mena Wendelmar a znamená \"polabský Slovan\". S nositeľmi tohto mena sa stretávame na našom...
Vendelín je príčinlivý Mužské meno Vendelín je odvodené z nemeckého mena Wendelmar a znamená \"polabský Slovan\". S nositeľmi tohto mena sa stretávame na našom území len výnimočne a oslovujeme ich Vendo, Vendelínko.

Vendelínovia, ktorí majú meniny 20. októbra, sa vyznačujú veľkou emotívnosťou, aktivitou a rýchlymi reakciami. Musia sa neustále zúčastňovať na živote spoločnosti. Ak nemajú možnosť zaoberať sa množstvom vecí, cítia sa nešťastní. Ich priateľstvo nie je trvalé, pretože sa neradi stretávajú pridlho s tými istými ľuďmi. Snom Vendelína je venovať sa umeniu. Životaschopnosť Vendelínov je dobrá, zdravie menej pevné. Do jedálneho lístka by si mali zaradiť dostatok zeleniny, ryby a výrobky zo sóje. Ovplyvňujú ich planéty Saturn a Urán. Šťastné farby týchto mužov sú sivá, zelená a modrá. Ochranné rastliny divozel a zemedym, ochranné kamene sokolie oko a jaspis.
(TASR)
 

Vyberte región